jueves, 25 de octubre de 2012

Prezi

Què és el Prezi?


És un programa per a fer presentacions online, és a dir que es pot accedir des de qualsevol ordinador perquè està penjat al núvol i permet compartir la presentació que s'ha fet amb qui es vulgui.

La presentació no es crea a traves de diapositives com el conegut Power Point tradicional, sinó que s'utilitza un sol marc on si pot incloure text, imatges, vídeos i altres.. Entre ells es pot fer diferents connexions.

Aquesta eina es caracteritza pel seu efecte zoom, on els usuaris poden ajustar la mida de l'àrea de visió per tal de veure amb més o menys detall.i permet a l'usuari mostrar una visió més apropada o més allunyada de la zona de presentació. 
Aquesta eina també es diferencia del Power Point perquè és pot crear la presentació en grup, un màxim de 10 persones, i poden editar.

A continuació us deixo una presentació que he fet jo a la classe de GITIC amb el Prezi. La meva presentació es una recepte de cuina. Com d'aquí poc ja és la castanyada he pensat que estaria bé fer la recepte sobre els panellets  En aquesta presentació explico els ingredients necessaris per fer els panellets i adjunto un vídeo extret de YouTube on es veu com elaboren la recepte.

He adjuntat una imatge de la part superior esquerra on trobem les eines necessàries per dur a terme la presentació, ara a continuació les explicaré breument per poder tenir més coneixement sobre el funcionament del programa.


Insert: Icona que serveix per insertar imatges, vídeos i d'altres..

Frame: Icona que serveix per insertar diferents formes geomètriques  que enquadrin la informació.

Path: Icona que serveix per marcar el recorregut que haurà de seguir la presentació.

Colors& Fonts: Aquest icona dóna la possibilitat de canviar els colors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario