martes, 25 de diciembre de 2012

Competències del mestre en relació a l'ús de les tecnologies


A la classe de GITIC hem parlat sobre les competències de la UNESCO i les de la ITSE i hem fet una presentació amb el Google Drive que més endavant podreu veure. Abans però m'agradaria fer una breu introducció per contextualitzar-nos.

Actualment, al segle XXI, vivim en una societat on estan molt presents les noves tecnologies. Per aquest motiu cal que tant els nens com els adults i especialment els docents, adquireixin diverses competències relacionades amb l’ús de les TIC. A continuació adjunto una presentació que explica les competències del mestre en relació a l’ús de les tecnologies.   A més a més explica de forma sintetitzada les competències de la UNESCO i de la ISTE




Reflexió:

Actualment vivim en una societat on estan molt presents les noves tecnologies. Per aquest motiu cal que l'escola estigui adaptada a la societat i tingui docents ben formats que tinguin un bon coneixement de les TIC. És important que els docents en tinguin coneixement ja que aquests són els encarregats d'ensenyar als nens tot el que saben sobre les TIC; d'aquesta manera si els docent estan ben formats i al corrent de les noves tecnologies faran que els nens arribin a adquirir un bon coneixement de les TIC i s'arribin a adaptar a la societat tecnològica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario